Jul 10 & 11 2022 - Brussel

Zie je binnen:

 
 

PostPanCon

Vanwege de situatie met het coronavirus en het laatste nieuws hebben de gasten en de organisatie dagenlang gesproken over de mogelijkheid om het evenement uit te stellen. We vinden het belangrijk dat de gasten de nodige tijd hebben om hun vluchten en hotel te regelen én dat ze geen risico lopen op vlak van gezondheid. Omdat er een te groot risico is om een evenement bij te wonen waar knuffels en grote emoties aanwezig zijn is KLZ Events met de managers tot een wederzijdse overeenkomst gekomen.

Omdat het de bedoeling is om voor alle partijen het beste evenement mogelijk te maken, hebben we besloten om alle KLZ Events 2021-conventies naar 2022 te verplaatsen naar een groot vierdaags evenement genaamd POSTPANCON: 8, 9, 10 en 11 juli 2022 in Brussel (België).

Lees de officiële verklaring met alle informatie


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *