Heb je vragen over de evenementen van KLZ Events?

Vind het antwoord hieronder.

  • Nieuwe data: 23 en 24 september 2023 in Brussel (België).
  • Vier evenementen en gasten zullen worden gemengd. Mensen met een pas voor deze evenementen kun nen genieten van alle gasten, hun activiteiten en extra’s kopen, enz… Zelfs als je pas niet voor het andere evenement is.

 Passes

Passen van BloodyNightCon Europe- en OneHundredCon-evenementen worden samengevoegd en hebben dezelfde prijs, inclusief dezelfde extra’s, voorwaarden en activiteiten. Ze zijn sowieso in beide winkels verkrijgbaar. In het geval dat de pas voor BloodyNightCon Europe is gekocht, eindigt deze op een A en de passen dat voor OneHundredCon gekocht zijn, eindigen met een B.

Passen van WereWolfCon– en DarkShadeCon-evenementen worden samengevoegd en hebben dezelfde prijs, inclusief dezelfde extra’s, voorwaarden en activiteiten. Ze zijn in beide winkels verkrijgbaar. In het geval dat de pas  voor WereWolfCon is gekocht, eindigt deze met een C en de passen dat voor DarkShadeCon gekocht zijn, eindigen met een D.

Q&A’s of your block

Worden gemengd met de passen van dezelfde categorie van uw blok. We behouden het stoelnummer.

Handtekeningen en foto’s inbegrepen

Handtekeningen en foto’s inbegrepen Als u een pas koopt met handtekeningen inbegrepen, krijgt u een handtekening van ALLE vaste gasten van beide gastenlijsten van uw blok. Over de bijgevoegde foto kun je tussen een van de vaste gasten kiezen van beide gastenlijsten van je blok. Wanneer we een foto- of handtekeningsessie van het evenement van uw pas oproepen, wordt de voorkeur gegeven aan de passen van dat evenement en vice versa.

Q&A tickets en extras

Met alle passen kun je VIER DAGEN van het evenement bijwonen, extra’s van elke gast van elke gastenlijst kopen en genieten van activiteiten, MAAR alleen de Q & A’s van je blok (BloodyNightCon Europe / OneHundredCon en WereWolfCon / DarkShadeCon). U kunt de “Q&A Entrance” kopen en genieten van de Q & A’s van het andere blok.Q & A-tickets hebben geen stoelnummer. Wie het eerst komt het eerst maalt.

Party

BloodyNightCon Europe/OneHundredCon – Zaterdag Ontbijt Feest

WereWolfCon – Zondagavond feest

DarkShadeCon – Maandag Ontbijt Feest

Full Meeting Room

OneHundredCon – Vrijdag

BloodyNightCon Europe – Zaterdag

WereWolfCon – Zondag

DarkShadeCon – Maandag

Fast Pass

Priority alleen in activiteiten van uw blok. Als je voorrang wilt krijgen in beide blokken, moet je twee Fast Passes kopen (één voor vrijdag / zaterdag en één voor zondag / maandag).

Group Photo Ops

Vier verschillende groepsfotosessies, één per evenement / gastenlijst. Als je pas een groepsfoto bevat, kun je kiezen tussen een van de twee sessies van je blok (BloodyNightCon Europe / OneHundred of WereWolfCon / DarkShadeCon).

Registratie

De registratie is geopend in het volgende schema voor alle passen:

  • Vrijdagmiddag tussen 15u en 21u in The Egg Brussels.
  • Zaterdag de hele dag tussen 8u en 18u in The Egg Brussels.
  • Zondag van 8u tot 12u in The Egg Brussels.

Als je het ticket “Zaterdagregistratie” hebt gekocht, krijg je een voucher om de 5 € in het evenement te gebruiken.

Als je nog steeds twijfels hebt, inclusief twijfels over terugbetalingen, vouchers, enz … kun je onze OFFICIËLE VERKLARING raadplegen.

En aarzel niet om een ​​e-mail te sturen als u die nodig heeft.

Bekijk elke evenementwebsite !!

Bedankt iedereen voor je steun en tot ziens op PostPanCon 2022!
KLZ Events Team

© 2023 PostPanCon