ACTIVITEITEN

Mis niet de nieuwe editie DarkShadeCon in Brussel.

Panels

Een van de meest verwachte activiteiten van elke conventie. De acteurs zullen interactief bezig zijn met het publiek. Het publiek krijgt de mogelijkheid vragen te stellen en de acteurs zullen hier dan antwoord op geven. Het zal plaatsvinden in de grootste ruimte van de locatie en is opgedeeld in zones waarin de stoelen genummerd zijn afhankelijk van het pasnummer. Alle passen hebben toegang tot deze activiteit.

Handtekeningen

Dit is het moment om te genieten van een face-to-face gesprek met je favoriete acteurs en actrices. Dit is ook de enige mogelijkheid om een kleine cadeautje aan de gast te geven. Onthoudt alsjeblieft dat gasten UITSLUITEND officiële merchandize van de TV serie of film mogen signeren. Producten die gekocht zijn bij de Merchandize stand van KLZ Events worden ook toegestaan.

Photo Ops

Je kunt niet dichter bij de acteurs komen als bij deze activiteit. Photo ops (foto’s met de gasten) geven je de kans om je idool van dichtbij te ontmoeten en om de knuffel te vragen waar je altijd al van hebt gedroomd. Als waar je om vraagt mogelijk is, zullen zij geen nee zeggen.

Meeting Rooms

Hoe zou het zijn als je tijd zou kunnen spenderen met het idool dat je bewondert? De meeting room geeft je deze mogelijkheid. Alleen jij en 19 andere mensen (maximaal) mogen in een afgezonderde ruimte praten met de gast gedurende 30 minuten. Meeting rooms zijn om te relaxen en om gezellig te praten met jouw idool. De meeting room tickets zijn niet inbegrepen bij je pas. Deze zijn apart te koop in onze webwinkel.

Full Meeting Room

“Exclusieve activiteit alleen bij KLZ Events”

Zou je het leuk vinden om alle gasten met elkaar te zien praten en hoe hun interactie is? Dit is de activiteit om dit mee te maken. Alleen jij en 120 andere mensen kunnen genieten van deze activiteit voor een heel uur. Het gesprek zal in een aparte ruimte worden gehouden waarbij je veel korterbij de gasten bent dan in normale panels. Je kunt een Full Meeting Room ticket ook weer kopen in onze webwinkel. Het bijwonen van alle gasten bevestigd voor de dag van de activiteit.

Blade Party Ontbijt

“Exclusieve activiteit alleen bij KLZ Events”

Tijdens dit exclusieve ontbijt zullen er maximaal 100 aanwezigen zijn, daarnaast zullen er enkele gasten, die op dit moment aangekondigd zijn, aanwezig zijn. Dit activiteit zal plaatsvinden op zondagochtend voordat de andere activiteiten van de conventie zijn. Het zal ongeveer 1 uur duren. Koffie, thee en lekkernijen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Loting

Blijf op de hoogte! Je kunt fantastische prijzen winnen via onze exclusieve lotingen, voor en tijdens het evenement. Voel je niet buitengesloten en koop een kaartje! Alleen de mensen die een pas hebben voor de conventie kunnen hieraan deelnemen.

Group Selfie

“Exclusieve activiteit alleen bij KLZ Events”

Zeer beperkte beschikbaarheid!
Neem een groepsselfie met de guests die je onmiddellijk op je Instagram kan zetten. De foto zal gemaakt worden met een van de KLZ Events gsm’s en zal naar jou verstuurd worden op WhatsApp onmiddellijk na het maken van de selfie.

Polaroid foto op

“Exclusieve activiteit alleen bij KLZ Events”

Eén foto met de gast die zowel geprint wordt op een Polaroid als op een normale foto. Maar één kans, een onvergetelijk moment. Foto wordt geprint op 54mm x 86mm.

Map’s Pan

Meer activiteiten volgen snel!

*Deze activiteiten kunnen worden afgezegd of aangepast als er sprake is van overmacht.

**Vous pouvez acheter vos PASSES dans notre boutique en ligne