Kalender:
Aug 1: Einde betaling in 3 maanden
Sep 1: Einde betaling in 2 maanden
Sep 24: Einde betaling via overschrijving
Okt 3: De online winkel/shop sluit
Okt 5: Registratie
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame uw voorkeuren door het analyseren van hun surfgedrag. Als je verder te zoeken, beschouwen we het aanvaarden van het gebruik ervan.
OK | + Info

6 en 7 oktober
2018 - Brussel
Zie je binnen:

Veelgestelde vragen (FAQ´s):

WINKEL

Hoe registreer ik me in de WereWolfCon Shop?
Klik op de volgende link Informatie

Hoe betaal ik met mijn creditcard?
Klik op de volgende link Informatie

Hoe doe ik een bankoverschrijving?
Klik op de volgende link Informatie

Mag ik gespreid betalen?
Ja, dit accepteren wij. Je kunt de passen in 3 termijnen betalen onder de volgende voorwaarden:

50€ de eerste maand
50% van het totaal bedrag de volgende maand
50% van het totaal 2 maanden na de boeking
(Beschikbaar tot Augustus 2018 voor de Salvatore en Exclusive passen, Normal passen moeten betaald worden in 2 termijnen).

50% de eerste maand
50% de volgende maand
(Beschikbaar tot September 2018 voor alle passen).

Mag ik via Paypal betalen? Welke betalingsmiddelen zijn toegestaan?
In onze online shop accepteren wij alleen:
- Betaling via creditcard
- Betaling via bankoverschrijving (je moet naar de bank om je bedrag over te maken en dan geven wij je de account gegevens om het geld naar over te maken).
Als iemand problemen heeft met betalen, wij accepteren betaling via Western Union.

Zijn er speciale kortingen voor mensen die in het hotel verblijven?
Ja, er zijn kortingen voor mensen die in het event hotel verblijven. Er zijn ook kortingen met KLM/Air France en een samenwerking met Visit Brussels en zij bieden ook kortingen aan in hotels in de omgeving.

Ik heb 2 passen gekocht, maar zie in de PDF maar 1 naam. Is dit normaal?
Ja, dit is normaal. Schrijf de naam van de tweede persoon wel in de bestelling want wij houden zelf wel bij wiens naam op de tweede pas moet komen te staan.

Mag ik mijn geld terug vragen van producten die ik al gekocht heb?
Nee, onder geen enkele voorwaarde geven wij geld terug tenzij een gast afzegt. Lees alsjeblieft de volgende vraag.

 

PASSEN

Waar en wanneer kwamen de passen beschikbaar?
De passen werden beschikbaar gesteld in Oktober 2017 in onze online winkel.

Als ik een pas koop, kan ik dan foto's en handtekeningen kopen die niet in de pas zijn inbegrepen?
Ja, je kunt ieder product extra kopen zolang je maar een pas hebt voor het event.

Geven alle passen me toegang tot beide dagen van het evenement? Hoe krijg ik mijn pas?
Ja, alle passen geven toegang tot beide dagen van het evenement. Het evenement vindt plaats in het weekend en de registratie is op de vrijdag vlak voor het weekend. Na je aankoop e-mailen we je een elektronische pas in .pdf formaat. Deze pas moet je uitprinten en afgeven bij de registratiebalie. Daar krijg je dan je echte pas.

Moet de volwassene die met mij mee komt dezelfde pas kopen als ik?
Als jij minderjarig bent en de volwassene komt mee hoeft deze volwassene verplicht dezelfde pas te nemen. Bijvoorbeeld: hij/zij kan een normal pas kopen als jij een exclusive pas hebt. Let wel op: verschillende passen betekent dus wel andere zitplaatsen.

Hoeveel passen van elk zijn er beschikbaar?
Op het moment kunnen we nog niet zeggen hoeveel passen per categorie er beschikbaar zijn. Om een schatting te geven is het zo dat des te meer een pas aanbiedt, des te minder er van die pas beschikbaar zijn. Het hele event bevat maximaal 700/800 mensen.

Mag ik mijn pas op de conventie zelf kopen?
Nee, passen moeten zijn gekocht via de online winkel. Als er handtekeningen of foto's niet uitverkocht zijn in de online winkel zijn deze wel beschikbaar op het event zelf.

 

EVENEMENT

Waar en wanneer zal het event plaatsvinden? Hoeveel acteurs komen er?
Het event zal plaatsvinden op 6 en 7 oktober 2018 in Brussel.

De gasten zijn bekend wanneer ze worden bevestigd en er is geen specifieke datum waarop dit gebeurt. Misschien wordt een gast 5 maanden van te voren aangekondigd en misschien 1 week voor het event. In elk geval kan KLZ Events hier niets aan doen omdat zij niet de gehele controle hebben over wanneer een gast bevestigd mag worden.

Hoe weet ik wanneer ik bij een foto handtekening of meeting moet zijn?
We zullen dit aankondigen op de schermen in de panel ruimte en hierbij staat voor welke passen dit geldt. Zodra je pas wordt omgeroepen raden we je aan meteen te komen en niet te wachten.
* KLZ Events is niet verantwoordelijk voor verloren activiteiten als het eenmaal op het scherm getoond is.

Wat als mijn activiteiten een dag zijn en ik kan alleen komen tijdens de andere dag?
KLZ Events events zijn twee dagen, dit is ook waarom alle activiteiten verdeeld zijn over 2 dagen. Soms is de acteur er maar 1 dag. KLZ Events is niet verantwoordelijk voor het verliezen van activiteiten door afwezigheid.

Hoe worden de stoelen in de panel ruimte geregeld?
Er zijn 3 zit gebieden, de een na de ander. Prioriteit wordt gegeven aan de Exclusive Pass, het 2e gebied is voor Salvatore en het 3e voor Normal passen. Elk gebied heeft meerdere rijen en sommige gebieden zijn iets groter dan anderen. Dit ligt aan het aantal verkochte passen.

Zie ik de acteurs ongeacht welke pas ik koop?
Ja, met alle passen kun je de acteurs de hele dag zien op beiden dagen van het weekend.

Kan ik de acteurs zien als ik geen pas gekocht heb?
Nee, je hebt een pas nodig om het conventie gebouw binnen te komen. Veiligheidsmaatregelen worden getroffen en het is ten strengste verboden de locatie binnen te komen zonder pas. Mocht dit gebeuren, dan houden wij de desbetreffende persoon aan en wordt de politie gebeld.

Om welke tijd start het event en wanneer eindigt het?
Het event duurt 2 dagen namelijk zaterdag en zondag. De conventie start vroeg in de ochtend en eindigt in de middag. De personen die een Party/Dinner ticket hebben gekocht eindigen iets later in de avond.
Registratie van het event om je pas te ontvangen vindt plaats op vrijdag in de middag op de conventie locatie. Tijdens de registratie kom je ook je stoelnummer van de panel ruimt et weten.
Normaal gesproken kondigen we het tijdschema ongeveer een maand aan voor het event, maar soms zijn er redenen buiten onze macht om waardoor dit niet lukt.

Wordt er tijdens het event vertaald?
Nee, dit bieden wij niet aan. De acteurs zullen worden begeleid door persoonlijke assistenten die je kunnen helpen met communicatie mocht je dit nodig hebben.

Wat is een bonus gast?
Een gast waarvan de activiteiten niet inclusief zijn bij een pas en waarvan je ze los moet kopen in de shop of merchandise zone. Deze gast is wel aanwezig bij de panels en kan eventueel bij de party aanwezig zijn.

 

WAT IS TOEGESTAAN

Mag ik foto's of video's maken van mij samen met een acteur met mijn eigen camera?
Nee, dit is niet toegestaan. Foto's of video's met de actuers moeten apart worden gekocht als ze niet in je pas zijn inbegrepen. Maar, je mag wel je camera meenemen naar de panels en daar foto's en filmpjes maken vanaf je stoel. Het is ten strengste verboden film/foto materiaal te maken in de handtekeningen en foto ruimtes.

Mag ik foto's, videos of voice opnames maken van de acteurs?
Het is ten strengste verboden om dit te doen of te gebruiken buiten de panel ruimte. Wordt dit wel gedaan dan wordt dit direct verwijderd door een staflid. Je mag flash alleen gebruiken tijdens de eerste 5 min van het panel.

Mag ik samen met mijn vriend of vriendin op de foto staan als we maar 1 foto ticket hebben betaald?
Nee, ieder moet dan apart een foto ticket hebben anders mag er maar 1 op de foto.

Ik ben minderjarig, mag ik naar dit event komen?
Ja, minderjarigen mogen naar dit event komen onder de volgende voorwaarden: als je onder de 16 bent moet er een verantwoordelijke volwassene met je meekomen. Als je 16 of 17 bent dan heb je alleen een toestemmingsformulier getekend en ingevuld van je ouders of voogd nodig. Je kunt dit formulier vragen via werewolfcon@klzevents.com. Als je 16 of 17 bent kun je NIET verantwoordelijk zijn voor een minderjarige onder de 16.

Als ik ouder ben dan 18 en ik heb een pas, mag ik dan verantwoordelijk zijn voor een minderjarige die ik niet ken?
Ja natuurlijk, maar dan ben jij 100% verantwoordelijk voor het gedrag van de minderjarige tijdens het event en ben je verplicht gedurende het hele event bij deze minderjarige te zijn omdat zij niet alleen mogen rondlopen in het event.

Mag ik mijn pas verkopen?
Nee, als je dit doet kan de koper het event niet binnen omdat de passen normatief zijn en op naam staan en wij onder geen enkele voorwaarden de naam wijzigen. Iedere wijziging moet via ons gemaakt worden.

Welke merchandise kunnen de gasten ondertekenen?
Zij tekenen alleen KLZ Events/WereWolfCon officiele merchandise of officiële merchandise van Warner Bros/CW/The Vampire Diaries en Warner Bros/CW/The Originals (DVD's, posters enz).

Wanneer mag ik ze een cadeautje geven?
Alleen tijdens de handtekeningen. Je kunt ze tijdens een andere activiteit niks geven.

 

DIVERSEN

Ik weet het even niet meer. Kunnen jullie me dit duidelijker uitleggen?
KLZ Events is hier om je te helpen en al je vragen te beantwoorden, maar toch raden wij je aan de website goed te lezen en vooral de "algemene voorwaarden", "prijzen" en de "FAQ" vragen sectie zodat als je binnen bent je straks weet waar je naar opzoek bent. Uiteraard als je toch nog vragen hebt mag je altijd contact opnemen met werewolfcon@klzevents.com en dan helpen we je graag!

Wat is de beste manier om op de hoogte te blijven van het nieuws van dit event?
Je kunt onze website volgen, onze officiële Facebook groep en onze Twitter account. Als je al het nieuws in je e-mail wilt lezen dan kun je je registreren en abonneren op ons forum om al het nieuws te ontvangen.

Hebben jullie hulp nodig?
We zullen stafleden nodig hebben om alles te organiseren en te controleren op het event. Een aantal maanden voor de conventie zullen we hier een aankondiging over doen en iedereen die dan een pas heeft en wilt helpen mag dit doen.

Wat als een gast afzegt? Wat gebeurt er met zijn/haar producten?
Als een gast afzegt zijn er 2 opties:
1) Je kunt de producten inwisselen voor gasten die wel beschikbaar zijn (exclusief de bonus gast)
2) Teruggave van geld van de producten van de gast die niet aanwezig zal zijn nadat het event is afgelopen. Je moet een bewijs van betaling leveren waarop je bankoverschrijving staat en je product bevestiging (PDF). Als een gast afzegt, is er een geen enkel geval geld teruggave van de pas.