Kalender:
22 Sep: Dichtbij de bankdraadoptie
27 Sep: Sluit online winkelen
29 Sep: Registratie
SELECTEER JE TAAL:
english
français
dutch
FOLLOW US:
twitter
facebook
youtube
instagram
tumblr
WereWolfCon: 30 sep. en 1 okt. 2017 in Brussel.
WereWolfCon3 Header

News:

17/08/2017 Handtekening sessie en WWC

Hallo iedereen,

Deze activiteit geeft je de mogelijkheid om een moment met de gast van jou keuze door te brengen en je krijg ook een exclusieve handtekening speciaal voor jou. De handtekeningen worden gesigneerd recht voor je neus en zal voor iedereen anders zijn. Geniet van jouw moment met jou idool. br>
Respecteer alsjeblieft of de gast je handtekening wel of niet personaliseert. In het geval dat de gast het wel doet, zorg voor een papiertje met daarop je naam voor iedere handtekening die je hebt en leg het op de tafel langs datgene waarop je wilt dat de gast de handtekening zet, dit zorg ervoor dat alles gladjes verloopt.

Hier heb je en lijst van wat je kunt laten signeren.

- Dvd/cd’s van de tv show/film of ander officiële projecten.
- Officiële posters met logo’s of merken van de tv show/film, etc.
- T-shirts of welk andere materialen van officiële campagnes die de gasten steunen.
- Alle het materiaal in de KLZ Event stand.
- Foto’s van andere KLZ Event conventies, alleen de officiële kopie of digitale foto’s die je in je email hebt van je officiële conventie email.

Als je een artiest bent en je wilt dat de gast iets signeert van wat je zelf hebt gemaakt, kun je een email sturen met daarin de foto’s van wat je mee wilt brengen naar de conventie en wij zullen beoordelen of het gesigneerd en worden.

Stuur alsjeblieft geen grafische materiaal van foto’s die je vind op internet, dat zullen we niet goed keuren. De beoordeling zal gemaakt worden door de organisatie en iedere zaak zal afzonderlijk bekeken worden.

Het is ten strengste verboden om handtekening te laten zetten op foto’s van andere organisaties of conventies. Zorg er alsjeblief voor dat het geweldige moment, niet een hele zure wordt, je wilt niet onze verkeerde aandacht trekken en wij niet die van jullie. Als je twijfelt wat je wel of niet mag laten signeren, neem dan contact met ons op via social media of via de officiële conventie email, we zijn zeer verheugd om antwoord te geven.

Maak van de handtekening sessie een magische moment, leer wat zinnen of vragen uit je hoofd om te stellen, maar ben je wel bewust dat er nog mensen na je komen en respecteer in alle gevallen het personeel en de regels van het evenement. Het is aan jou om er een geweldige ervaring van te maken.

Hartstikke bedankt!
KLZ Events

09/08/2017 Wat is een meeting room bij een KLZ event?

Hallo iedereen,

Spendeer privé tijd met jouw favoriete acteur/actrice.

Het aantal mensen hangt af van welk soort ontmoeting.

Wij hebben 2 soorten meeting rooms:

- Single meeting room:

Deze is voor maximum 20 mensen + de acteur/actrice. Je zal een 30 minuten durende ontmoeting hebben in een aparte kamer waar je hem of haar vragen jouw vragen kan stellen. Dit is ook heel populair bij de acteurs omdat zij iedereen zo kunnen leren kennen en ze kunnen zo een nauwere band krijgen met hun fans.

- Full meeting room:

Deze is voor maximum 120 mensen, gaat door in de Pannels Room en alle acteurs die aanwezig zijn die dag zullen er ook zijn bij deze activiteit. Hierbij kan je dichter bij de acteurs zitten dan tijdens normale panels. De ontmoeting zal 1 uur duren. Deze activiteit is de meest populairste, samen met de Party.

Hartstikke bedankt!
KLZ Events

01/08/2017 Annulering van Dylan Sprayberry

Hallo Wolfies,

Het spijt ons ons om de annulering van Dylan Sprayberry aan te kondigen zonder reactietijd en de kans om een nieuwe gast aan te kondigen. Zijn agenten hebben hem voorgesteld om de aankondiging van zijn annulering in zijn persoonlijke twitter bekend te maken, maar per afspraak moeten we de aankondiging wederzijds (dezelfde dag en dezelfde tijd) doen om verwarring voor jullie allemaal te vermijden. Van onze kant, sorry.

Op dit moment kunnen we bevestigen dat we hard werken om een vervanging voor Dylan te krijgen en we zullen het 100% hebben. We spreken met verschillende gasten :-) We kunnen je nog steeds niet laten weten wanneer we de nieuwe gast aankondigen maar hopelijk in de komende dagen. Over Dylan's extra's, wacht even, tot we de 6e gast hebben bevestigd om u mogelijkheden te geven over veranderingen en terugbetalingen.

Merci beaucoup!
KLZ Events

25/07/2017 Orphan Passes for WereWolfCon

Hallo iedereen,

Zoals we al eerder aangekondigd hadden, de lijst met weespassen voor WereWolfCon 2017. De weespassen zijn passen die mensen gekocht hadden en in delen wilden betalen, maar waarbij dit helaas niet is gelukt. Dit is dan ook waarom ze opnieuw in de verkoop zijn met goedkopere prijs en goede stoelnummers.

Instructies:

- Ze moeten volledig in één keer betaald worden.
- We accepteren creditcard zowel als overboeking.
- De passen zullen gereserveerd worden voor 24 uur vanaf het moment dat wij je een bevestiging sturen van de reservering (als je betaalt via overboeking moet je binnen die 24 uur een kopie van betaling opsturen anders wordt de pas opnieuw vrijgegeven).
- Je moet ons een e-mail sturen met het gewenste nummer, maar als er iemand is die vóór jou dit zelfde nummer ook wilde hebben dan heeft deze persoon het recht op dit nummer.
- We zullen je een bevestiging sturen van de reservering van de pas.
- De lijst zal vernieuwd worden met de verkochte passen en de nog steeds beschikbare passen.

006 - Alpha - 340€
018 - Alpha - 340€
180 - Alpha - 340€

Stuur je e-mail naar werewolfcon@klzevents.com met het pasnummer die je graag zou willen hebben, je volledige naam en hoe je graag wilt betalen. Alsjeblieft stuur alleen een e-mail als je echt zeker de pas wilt hebben en als je hem ook echt kunt kopen.

Hartstikke bedankt!
KLZ Events

18/07/2017 Nieuwe extra's voor WereWolfCon

Hallo iedereen!

Geniet van de nieuwe duo foto TYLER + HOLLAND en de nieuwe trio foto TWINS CARVER + RYAN. Beschikbaar in de winkel van WereWolfCon 2017 nu! (Zonder kortingen)

Vergeet niet dat we zomerverkoop hebben in de rest van de passes en extra's sinds het einde van de voorraad voor deze promotie!

Veel plezier!
KLZ Events

13/07/2017 De regels voor de Zaterdag registratie

Hallo iedereen,

Zoals beloofd hierbij de regels voor de ZATERDAG REGISTRATIE voor #werewolfconIII:

Zaterdag registratie zal alleen zijn vanaf 7.45 tot 8.45 voor alle passen. Wij hebben maar een gelimiteerd aantal plekken voor deze registratie. Mocht je een plek willen volg dan de volgende instructies:

- Stuur een email naar werewolfcon@klzevents.com binatie tussen maart 18h (GMT+1).
- We geven plaatsen weg totdat alle plaatsen gevuld zijn.
- Inclusief naam en pasnummer.

Bekijk HIER de inschrijvingsschema van vrijdag

Passen en extra's worden verkocht in de online shop 26 September, 23.59h. Planning van het evenement zal de week beschikbaar zijn voor het evenement. Vergeet ook niet dat wij hotels aanbieden in de omgeving voor dit evenement! Kijk voor de registratie van vrijdag HIER.

Thank you!
KLZ Events

12/07/2017 Accommodatie in hotels rond "The Egg Gallery" voor WereWolfCon 2017

Weet u dat wij accommodatie voor al onze bedienden aanbieden?

Controleer de beste tarieven HIER.

Als u twijfelt, stuur dan een email naar werewolfcon@klzevents.com.

Dank je!
KLZ Events

03/07/2017 DINNER met RYAN KELLEY

Vanaf vandaag om 18.00 uur tot 2017/07/07 bij 18.00h DINER met RYAN KELLEY krijgen voor een vaste prijs. Jij bepaalt de prijs! Kijk hier wat je moet doen:

- Stuur een e-mail naar werewolfcon@klzevents.com met de titel "Ryan Kelley Dinner".
- Zet in de e-mail je volledige naam, je pasnumner en je bod!
- Minimum bod voor het diner: 150 €.
- Ben wel redelijk!

* We accepteren geen biedingen van mensen zonder pas.
** Als je wint dan kun je je bod 2 maanden betalen via bank wire of credit card.
*** Stuur je het bod buiten het limiet dan accepteren we het bod niet.

KLZ Events

29/06/2017 TYLER HOECHLIN confirmation

Hallo wolfies!

Wij vinden het super vandaag de 6e gaat aan te kondigen voor de 3e Teen wolf conventie van KLZ Events namelijk: TYLER HOECHLIN!

Zij is er alleen zondag 1 oktober (Hij zal in de groepsfoto en Full Meeting Room zijn, hij zal het feest niet bijwonen).

Tyler is er alleen zondag 1 oktober en is dit jaar BONUS GAST -foto en handtekening is niet inbegrepen bij Alpha en Beta. Al haar extra's zijn nu online in de shop van het event HIER. Mis ze niet!

Je bent van harte welkom bij dit geweldige en onvergetelijk evenement!

KLZ Events

19/06/2017 Zomer promoties!

02/05/2017 HOLLAND RODEN confirmation

Hallo wolfies!

Wij vinden het super vandaag de 5e gaat aan te kondigen voor de 3e Teen wolf conventie van KLZ Events namelijk: HOLLAND RODEN!

Zij is er alleen zondag 1 oktober. Holland zal in de groepsfoto en Full Meeting Room zijn, zij zal het feest niet bijwonen.

Holland is dit jaar BONUS GAST -foto en handtekening is niet inbegrepen bij Alpha en Beta passen - (dat betekent dat de 6e gast een reguliere gast is). Al haar extra's zijn nu online in de shop van het event HIER. Je kunt nu ook de duo foto Holland + Max en Holland + Ryan kopen. Mis ze niet!

Je bent van harte welkom bij dit geweldige en onvergetelijk evenement!

KLZ Events

25/04/2017 Diner met Ryan Kelley

Vanaf vandaag om 18.00 uur tot 2017/04/29 bij 18.00h DINER met RYAN KELLEY krijgen voor een vaste prijs. Jij bepaalt de prijs! Kijk hier wat je moet doen:

Stuur een e-mail naar werewolfcon@klzevents.com met de titel "Ryan Kelley Dinner".
Zet in de e-mail je volledige naam, je pasnumner en je bod!
Minimum bod voor het diner - 150 €
Ben wel redelijk!

* We accepteren geen biedingen van mensen zonder pas.
** Als je wint dan kun je je bod 2 maanden betalen via bank wire of credit card.
*** Stuur je het bod buiten het limiet dan accepteren we het bod niet

Bedankt!

KLZ Events

07/04/2017 Easter Promotions!

08/03/2017 Happy womans day

06/03/2017 Diner met Ryan Kelley

Vanaf vandaag om 18.00 uur tot 2017/03/09 bij 18.00h DINER met RYAN KELLEY krijgen voor een vaste prijs. Jij bepaalt de prijs! Kijk hier wat je moet doen:

stuur een e-mail naar werewolfcon@klzevents.com met de titel "Ryan Kelley Dinner".
Zet in de e-mail je volledige naam, je pasnumner en je bod! 
Minimum bod voor het diner - 150 €
Ben wel redelijk!

* We accepteren geen biedingen van mensen zonder pas
** Als je wint dan kun je je bod 2 maanden betalen via bank wire of credit card
*** Stuur je het bod buiten het limiet dan accepteren we het bod niet

Bedankt!

KLZ Events

28/02/2017 Ruan Kelley Exclusive Dinner

Zaterdag 30 september avond, na de Full Moon Party, zal Ryan Kelley een exclusief diner met 10 gelukkige bieders (door de beste aanbieding of per opbod). Mis de kans niet om een onvergetelijke KLZ Events.

10 PLAATSEN

  • Diner met een exclusief menu.
  • Alle informatie zal geheim zijn en alleen worden gegeven aan de aanwezigen van het diner.
  • Het diner zal ongeveer een uur duren.
  • De bieding en alle informatie zal worden aangekondigd via social networks, e-mail en nieuwsbrief een paar dagen voordat deze in de verkoop gaan.
  • Betalingswijze kan via bank transfer, credit card en via paypal.
  • De betaling moet worden gedaan binnen 3 werkdagen, als er niet wordt betaald dan betekend dit dat de stoel opnieuw zal worden vrijgegeven en opnieuw verkocht zal worden op dezelfde manier.
  • Kopen van deze stoel mag alleen als de persoon in het bezit is van een pas voor het evenement.
  • Alle passes kunnen extra kopen.
  • U kunt de activiteit betalen tot twee maanden.

03/02/2017 Dylan Sprayberry Announcement

Hallo iedereen,

Wij zijn ontzettend blij om jullie het nieuwe gezicht voor de tweede editie van WereWolfCon in Brussel op September 30 en oktober 1 2017 te kunnen mededelen: DYLAN SPRAYBERRY. Zij zal samen komen met RYAN KELLEY, MAX CARVER, CHARLIE CARVER en meer! Dit evenement wordt episch!

Alle producten van Dylan zijn nu beschikbaar inclusief foto's, handtekeningen en de meeting room. Zij zal in de Full Meeting Room erbij aanwezig zijn en bij het "New Moon" feest. Koop ze HIER.

Een nieuwe total pass voor WereWolfCon is beschikbaar per veiling van 28 februari tot 3 maart Je kunt je bod uitbrengen HIER. Kijk wat de total pass en de andere passen te bieden hebben HIER.

Tot snel Wolfies!

KLZ Events

20/02/2017 Carnival contest

13/02/2017 Happy St. Valentine

03/02/2017 Ryan Kelley Announcement

Hallo iedereen,

We zijn zo blij dat we een 3 editie van WereWolfCon in Brussel mogen doen dankzij al het vertrouwen van jullie wolfies. We zijn bezig weer een fantastische ervaring voor jullie te bedenken voor de tweede keer. Vandaag zijn we dan ook erg bij dat we RYAN KELLEY. Ryan zal MAX CARVER, CHARLIE CARVER vergezellen en meer gasten in Belgie. De data van de conventie zijn 30/09 e 01/10, 2017 in Brussel. 

Passen en extra's van de beschikbare gasten zijn te vinden in de shop HIER. Je kunt je pas in 3 maanden betalen! Weet je al welke extra's we hebben?

Foto's

Handtekeningen

Single Meeting Room - 30 minuten met 1 gast en 15 andere mensen in een intieme ruimte.

Full Meeting Room - 60 minuten met alle gasten en 120 mensen in de Q&A ruimte. Het unieke moment om alle gasten tegelijk op het podium te zien.

Extreme Meeting Room - 30 minuten met alle gasten en maar 10 andere mensen. Het is de meest exclusieve en unieke activiteit tijdens het evenement.

Party "New Moon" - Een fluo feestje gedurende een uur met een aantal gasten. Je kunt er iets drinken en dansen ;)

Mocht je twijfels of vragen hebben aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar werewolfcon@klzevents.com.

Hartelijk dank iedereen!

KLZ Events

20/12/2016 Chrismas Promotion!

07/12/2016 Guest Announcement

Hallo wolfies,

We kunnen geen beter nieuws hebben voor jullie vandaag dan een nieuwe gast aankondiging voor WereWolfCon 2017. We zijn zo blij met deze derde editie van WereWolfCon in Brussel en dit allemaal dankzij het vertrouwen van de wolfies in ons werk. We maken er een fantastische ervaring van voor jullie allemaal op 30 september en 1 oktober 2017. We zijn blij dat we MAX EN CHARLIE CARVER mogen bevestigen voor het tweede aaneengesloten jaar.

Zij zijn normale gasten deze keer (en je kunt hun foto dus ook kiezen als inclusieve foto bij de Alpha en Beta passen, de handtekeningen zitten dus al in deze passen en ze nemen deel aan de Party "New Moon", Full Meeting Room en de groepsfoto).

Vanaf nu zijn alle extra's beschikbaar in deSHOP totdat het uitverkocht is (inclusief foto's, handtekeningen, Meeting Rooms, Duo Carver Twins, groepsfoto, Party "New Moon" en Full Meeting Room). Wil je meer weten over onze activiteiten? Kijk dan hieronder.

Single meeting room - 30 minuten met 1 gast en 15 andere mensen in een intieme ruimte.

Full meeting room - 60 minuten met alle gasten en 120 mensen in de Q&A ruimte. Een uniek moment waarop alle gasten op het podium zijn.

Party "New Moon" - een fluo feest van een uur met sommige gasten. Je kunt iets drinken en dansen.

Tijdens kerst zullen we ook nog de eerste TOTAL PASS voor WereWolfCon 2017 aanbieden.

Als je twijfels hebt, e-mail ons via werewolfcon@klzevents.com.

Dankjewel allemaal!

KLZ Events

01/12/2016 Christmas Raffle

15/11/2016 WereWolfCon 2017

Beste wolfies!

We zijn zo blij dat we de derde editie van WereWolfCon mogen aankondigen! De data voor de tweede editie zijn 30 september en 1 oktober 2017 in Brussel in "The Egg". Passen en prijzen blijven hetzelfde als dit jaar ook weer met de mogelijkheid om gespreid in 3 maanden te betalen. De passen zijn beschikbaar om te worden gekocht bij de volgende 7 november 2016 op 20 h bedragen.

We zijn nu al aan het werken om gasten uit te nodigen voor 2017 en ze zijn allemaal erg enthousiast om weer te komen! We kunnen niet wachten jullie meer informatie te geven!

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en voor een fantastische eerste editie!

KLZ Events

Officiële Venue: The Egg Gallery Bara Street 175 1070
Brussels, Belgium
+32 2 726 55 26

Officiële Reisbureau: B travel Plaza de los Belgas, 18
28400 MADRID
Telf :918492897