Event Calendar:
July 20th: End of payment in three months
August 20th: End of payment in two months
Sep 22th: Close of bank wire option
Sep 27th: Close shop online
Sep 29th: Registration
SELECTEER JE TAAL:
english
français
dutch
FOLLOW US:
twitter
facebook
youtube
instagram
tumblr
WereWolfCon: 30 sep. en 1 okt. 2017 in Brussel.
WereWolfCon3 Header

FAQs

Hoe registreer ik me in de BloodyNightCon Shop?
Klik op de volgende link UITLEG

Hoe betaal ik met mijn creditcard?
Klik op de volgende link UITLEG

Hoe doe ik een bankoverschrijving?
Klik op de volgende link UITLEG

Waar en wanneer zijn de passen beschikbaar?
De passen kunnen vanaf binnenkort gekocht worden in onze online winkel. Deze kun je vinden op onze site in de lijst met iconen.

Wanneer en waar zal het event plaats vinden? Hoeveel acteurs/actrices komen er? 
Het evenement vindt plaats 30 SEPTEMBER EN 1 OKTOBER 2017 in Brussel in het Egg Gallery.

De gasten zijn bekend wanneer ze worden bevestigd en er is geen specifieke datum waarop dit gebeurt. Misschien wordt een gast 5 maanden van te voren aangekondigd en misschien 1 week voor het event. In elk geval kan KLZ Events hier niets aan doen omdat zij niet de gehele controle hebben over wanneer een gast bevestigd mag worden. 

Als ik een pas koop, kan ik dan ook foto's en handtekeningen kopen die niet inclusief zijn bij de pas?
Ja, je kunt elk product kopen dat je wilt, wanneer je al in het bezit bent van een pas.

Hoe weet ik wanneer ik bij een foto handtekening of meeting moet zijn?
We zullen dit aankondigen op de schermen in de panel ruimte en hierbij staat voor welke passen dit geldt. Zodra je pas wordt omgeroepen raden we je aan meteen te komen en niet te wachten.
* KLZ Events is niet verantwoordelijk voor verloren activiteiten als het eenmaal op het scherm getoond is.

Geven alle passen me toegang tot beide dagen van het evenement? Hoe krijg ik mijn pas?
Ja, alle passen geven toegang tot beide dagen van het evenement. Het evenement vindt plaats in het weekend en de registratie is op de vrijdag vlak voor het weekend. Na je aankoop e-mailen we je een elektronische pas in .pdf formaat. Deze pas moet je uitprinten en afgeven bij de registratiebalie. Daar krijg je dan je echte pas.

Wat als mijn activiteiten een dag zijn en ik kan alleen komen tijdens de andere dag?
KLZ Events events zijn twee dagen, dit is ook waarom alle activiteiten verdeeld zijn over 2 dagen. Soms is de acteur er maar 1 dag. KLZ Events is niet verantwoordelijk voor het verliezen van activiteiten door afwezigheid.

Mag ik foto's of video's maken van mij samen met een acteur met mijn eigen camera?
Nee, dit is niet toegestaan. Foto's of video's met de actuers moeten apart worden gekocht als ze niet in je pas zijn inbegrepen. Maar, je mag wel je camera meenemen naar de panels en daar foto's en filmpjes maken vanaf je stoel. Het is ten strengste verboden film/foto materiaal te maken in de handtekeningen en foto ruimtes.

Mag ik foto's, videos of voice opnames maken van de acteurs?
Het is ten strengste verboden om dit te doen of te gebruiken buiten de panel ruimte. Wordt dit wel gedaan dan wordt dit direct verwijderd door een staflid. Je mag flash alleen gebruikdn tijdens de eerste 5 min van het panel.

Mogen mijn vriend(in) en ik samen op de foto voor de prijs van één foto?
Nee, jullie moeten allebei een foto kopen om er samen op te staan. Zo niet, dan mag maar één van jullie op de foto.

Hoe worden de stoelen tijdens de panels georganiseerd?
Er zullen vier stoel-gedeelten zijn, achter elkaar. Het Priority gedeelte is voor Alfa, het tweede gedeelte voor Beta, het derde gedeelte voor Omega en het vierde gedeelte voor Dagpassen. Elk gedeelte zal bestaan uit rijen met stoelen. Sommige gedeelten kunnen groter zijn dan andere, afhankelijk van het aantal verkochte passen.

Ik ben minderjarig, mag ik naar dit evenement?
Ja, minderjarigen mogen naar dit event komen onder de volgende voorwaarden: als je onder de 15 bent moet er een verantwoordelijke volwassene met je meekomen. Als je 15 of 17 bent dan heb je alleen een toestemmingsformulier getekend en ingevuld van je ouders of voogd nodig. Je kunt dit formulier vragen via werewolfcon@klzevents.com. Als je 15 of 17 bent kun je NIET verantwoordelijk zijn voor een minderjarige onder de 15. 

Als ik ouder ben dan 18, een pas heb en verantwoordelijk wil zijn voor een minderjarige die ik niet ken, mag dat dan?
Natuurlijk, maar je bent dan 100% verantwoordelijk voor de acties van de minderjarige gedurende het evenement en je moet de hele tijd bij hem of haar blijven, omdat minderjarigen niet alleen op het evenementen terrein rond mogen lopen.

Moet de volwassene die met mij mee komt dezelfde pas kopen als ik?
Als je minderjarig bent en er komt een volwassene met je mee, dan hoef je niet per se dezelfde pas te kopen. Hij of zij kan bijvoorbeeld een Omega pas kopen en jij een Alfa.

Op welke tijden zullen de activiteiten beginnen en eindigen?
Het evenement duurt twee dagen, zaterdag en zondag. De conventie begint vroeg in de morgen en eindigt in de middag. Voor diegenen die meedoen met het Coctail/Diner gedeelte, eindigt het evenement later.

Het registreren om de passen op te halen vindt plaats op de vrijdagmiddag vóór het evenement op de locatie van de conventie.
De registratie op te halen je nek passen zal zijn op vrijdagmiddag voor het evenement op dezelfde plaats waar de overeenkomst wordt gehouden. Op deze registratie vindt u van uw stoel nummer in het paneel kamer.
We normaal gesproken het tijdschema ongeveer een maand aan te kondigen voor het evenement, tenzij, om redenen buiten onze controle, kunnen wij niet aankondigen op dat moment.

Ik snap er niets van, kunnen jullie me helpen met mijn vragen?
KLZ Events beantwoordt graag al je vragen, maar we raden je sterk aan om eerst de website goed door te lezen, met name de "Algemene voorwaarden", "Prijzen" en " Veelgestelde vragen" gedeelten en het forum, waar je alle antwoorden kunt vinden. Heb je dan nog steeds een vraag, neem gerust contact met ons op via werewolfcon@klzevents.com en wij helpen je graag!

Wat is de beste manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over dit evenement?
Je kunt onze website volgen, onze officiële Faceboek groep en ons Twitter account. Als je al het nieuws wilt ontvangen per e-mail, registreer en abonneer je dan op ons forum om als eerste op de hoogte te zijn.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, we accepteren betalingen in termijnen. Er zijn twee manieren:
Betalen met pre-boeking:
50 € eerste maand
50% van de uiteindelijke totale volgende maand
50% over van het totaal, twee maanden na de pre-reservering
(beschikbaar tot en met drie maanden voor het evenement voor de Alfa en Beta passes. Omega passen worden betaald in twee termijnen).

Betaling in twee maanden:
50% van de eerste maand
50% de volgende maand
(beschikbaar tot twee maanden voor het evenement voor alle passen)

Kan ik betalen met PayPal? Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
In onze webwinkel accepteren wij alleen:

  • Betaling met een creditcard.
  • Betaling door middel van een bankoverschrijving (hiervoor moet je naar de bank gaan en de betaling doen aan het rekeningnummer dat wij aan je doorgeven wanneer je je pas koopt)

Als iemand heeft problemen met betalen, accepteren we de betaling via Western Union.

Hoeveel passen van elke soort zijn er beschikbaar?
Op dit moment kunnen we nog niet zeggen hoeveel passen er per categorie beschikbaar zullen zijn. Als richtlijn kunnen we wel zeggen dat hoe meer mogelijkheden een pas biedt, hoe minder passen er van die categorie beschikbaar zullen zijn. De maximum capaciteit van het evenement is 650 mensen.

Hebben jullie misschien hulp nodig bij het evenement?
We zullen tijdens het evenement een aantal staf mensen nodig hebben om ons te helpen met organiseren en ervoor te zorgen dat alles goed gaat tijdens het evenement. Een paar maanden voor de conventie zullen we een aankondiging doen over dit onderwerp, en iedereen die een pas heeft en ons wil helpen is dan welkom!

Zal ik de acteurs zien onafhankelijk van wat voor pas ik koop?
Ja, met alle passen is het mogelijk om de acteurs elke dag van het evenement te zien.

Kan ik de acteurs zien als ik geen pas heb?
Nee, je hebt een pas nodig om toegang te krijgen tot het gebouw waar de conventie gehouden wordt. Er zullen strenge veiligheidsmaatregelen genomen worden tijdens de conventie en het is streng verboden om de conventie te betreden zonder pas. Als iets dergelijks toch gebeurt tijdens de conventie zal de indringer aangehouden worden en bellen we de politie.

Kan ik mijn pas doorverkopen?
Nee. Als je dit toch doet, zal de koper de conventie niet kunnen bezoeken omdat alle passen voorzien zijn van een naam, en wij de naam op de pas onder geen enkele omstandigheid zullen wijzigen. Alle veranderingen moeten door ons gedaan worden.

Zal er een speciale korting zijn voor mensen die in het hotel verblijven?
Ja, er zal een korting zijn voor de mensen die in het hotel verblijven waar het event plaats vindt. En ook kortingen met KLM/Air France en de samenwerking met kortingen “Visit Brussels” met meer hotels in de buurt Egg Gallery.

Zal er vertaald worden tijdens het evenement?
Alle acteurs zullen vergezeld worden door een vertaler en we denken erover om vertalers aanwezig te laten zijn bij de panels, maar dit zullen wij pas later bevestigen.

Welke merchandise kan gesigneerd worden door de gasten?
De acteurs zullen alleen officiële KLZ Events/WereWolfCon merchandise of officiële Warner Bros/MTV/TeenWolf' merchandise (DVDs, posters etc.) signeren.

Welke talen worden gesproken tijdens het event?
De overheersende taal zal Engels zijn, maar we zullen ook Frans, Nederlands en Duits spreken.

Wanneer kan ik geef ze een cadeau?
Net tijdens de handtekeningen. Je kunt ze niet geven geen aanwezig in elke andere activiteit.

Mag ik mijn geld terug vragen van producten die ik al gekocht heb?
Nee, onder geen enkele voorwaarde geven wij geld terug tenzij een gast afzegt. Lees alsjeblieft de volgende vraag.

Wat als een gast afzegt? Wat gebeurt er met zijn/haar producten?
Als een gast afzegt zijn er 2 opties:
1) Je kunt de producten inwisselen voor gasten die wel beschikbaar zijn (exclusief de bonus gast)
2) Teruggave van geld van de producten van de gast die niet aanwezig zal zijn nadat het event is afgelopen. Je moet een bewijs van afschrijving leveren waarop je bankoverschrijving staat en je product bevestiging (PDF).

Als een gast afzegt, is er een geen enkel geval geld teruggave van de pas.

 

Officiële Venue: The Egg Gallery Bara Street 175 1070
Brussels, Belgium
+32 2 560 21 60

Officiële Reisbureau: B travel Plaza de los Belgas, 18
28400 MADRID
Telf :918492897