Kalender:
20 Jul: Einde van de betaling in drie maanden
20 Aug: Einde betaling in twee maanden
22 Sep: Dichtbij de bankdraadoptie
27 Sep: Sluit online winkelen
29 Sep: Registratie
SELECTEER JE TAAL:
english
français
dutch
FOLLOW US:
twitter
facebook
youtube
instagram
tumblr
WereWolfCon: 30 sep. en 1 okt. 2017 in Brussel.
WereWolfCon3 Header

Activiteiten:


The essence of a KLZ Events convention

Panels
Het meest geanticipeerde moment van elke conventie. De acteurs zullen met het aanwezige publiek praten en zij mogen dan ook vragen stellen. Het zal de grootste ruimte zijn binnen de conventie locatie en het zal verdeeld zijn in zones. Deze zones geven aan waar je behoort te zitten, afhangend je pasnummer.
Het hele aanwezige publiek mag aanwezig zijn bij de panels.

Signeersessies
Dit is het moment om een gesprekje aan te gaan met je favoriete acteur/actrice en ze dat gene geven wat je meegebracht hebt. Onthoudt dat je alleen officiële producten van de serie of van KLZ Events/WereWolfCon mag laten signeren (deze zijn ook te koop op de conventie).

Foto sessies
Je krijgt nergens anders een betere mogelijkheid om zo dichtbij je favoriete acteur/actrice te zijn. De foto sessies (met de gasten) geeft je de mogelijkheid de foto te krijgen die je altijd al wilde. Je kan vragen voor die knuffel waar je altijd al van hebt gedroomd en als dat waar jij om vraagt mogelijk is, zal de gast nooit nee zeggen.

Meeting Rooms
Hoe zou het zijn om wat privé tijd met die gast te spenderen die je het meest bewondert?
The Meeting Rooms geven jou deze mogelijkheid, alleen jij en 19 andere mensen mogen in deze ruimte aanwezig zijn. Tijdens deze meetings kun je een rustig praatje hebben met de acteur/actrice naar keuze. Meeting Room kaarten zijn exclusief bij elke pas. Je kunt ze los kopen in de winkel van KLZ Events.

Full Meeting Room
Wil je zien hoe alle gastacteurs met elkaar omgaan? Dit is jouw activiteit, alleen jij en 120 andere mensen kunnen van een uur lang durend panel genieten. Het gesprek zal privé zijn en je zult veel dichter bij hen zijn dan tijdens de normale panels. Je kunt deze Full Meeting Room kopen in de winkel van de conventie.

Raffles
Zorg dat je er klaar voor bent, want jij kunt de meest geweldige prijzen winnen in onze exclusieve lotingen, voor EN tijdens het event! Mis het niet! Alleen die mensen die een pass hebben gekocht kunnen van deze lotingen profiteren!

Party "New Moon"
Exclusieve partij met een aantal van onze gasten en een limitated aantal fans, plus vele verrassingen. Vindt plaats op zaterdag avond na het activiteiten gedurende 1 uur. Theme: Fluo Party!
- Het materiaal dat wij voorzien voor de fluo party is beperkt dus als je jouw gezicht wil schminken, raden we je aan om zelf make-up mee te brengen.
- Voor een maximaal fluo-effect draag je best wit of speciale kleding die ook fluoresceert.


Meer activiteiten snel.

*Deze activiteiten kunnen (gedeeltelijk) aangepast of afgelast worden voor redenen die buiten onze macht zijn.

Officiële Venue: The Egg Gallery Bara Street 175 1070
Brussels, Belgium
+32 2 726 55 26

Officiële Reisbureau: B travel Plaza de los Belgas, 18
28400 MADRID
Telf :918492897