Veelgestelde vragen (FAQ´s)

WINKEL

Mag ik gespreid betalen?

Ja, dit accepteren wij. Je kunt de passen in 3 termijnen betalen onder de volgende voorwaarden:

50€ de eerste maand
50% van het totaal bedrag de volgende maand
50% van het totaal 2 maanden na de boeking
(Beschikbaar tot april 2019 voor de Salvatore en Exclusive passen, Normal passen moeten betaald worden in 2 termijnen).

50% de eerste maand
50% de volgende maand
(Beschikbaar tot mei 2019 voor alle passen).

Mag ik via Paypal betalen? Welke betalingsmiddelen zijn toegestaan?

In onze online shop accepteren wij alleen:
– Betaling via creditcard
– Betaling via bankoverschrijving (je moet naar de bank om je bedrag over te maken en dan geven wij je de account gegevens om het geld naar over te maken).
Als iemand problemen heeft met betalen, wij accepteren betaling via Western Union

Zijn er speciale kortingen voor mensen die in het hotel verblijven?

Ja, er zijn kortingen voor mensen die in het event hotel verblijven. Er zijn ook kortingen met KLM/Air France en een samenwerking met Visit Brussels en zij bieden ook kortingen aan in hotels in de omgeving.

Ik heb 2 passen gekocht, maar zie in de PDF maar 1 naam. Is dit normaal?

Ja, dit is normaal. Schrijf de naam van de tweede persoon wel in de bestelling want wij houden zelf wel bij wiens naam op de tweede pas moet komen te staan.

Mag ik mijn geld terug vragen van producten die ik al gekocht heb?

Nee, onder geen enkele voorwaarde geven wij geld terug tenzij een gast afzegt. Lees alsjeblieft de volgende vraag.

Krijg ik bevestiging van producten die ik een week bestelde voor het evenement?

JA, blijf dit alsjeblieft niet vragen, we sturen altijd bevestigingen en als je betaald hebt, krijg je een bevestiging. Indien we het geld niet ontvingen door een probleem en je betaald hebt, laat dan alsjeblieft een betaalbewijs zien op de dag van de registratie, je krijgt alles waarvoor je betaald hebt

Ik heb mijn inclusieve photo op in mijn pas niet gekozen, kan ik het nu nog?

NEEN. Zoals we zullen meedelen over al onze sociale netwerken, officiële website en onze nieuwsbrief, er zullen geen persoonlijke emails verstuurd worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om up to date te blijven, als je om een of andere reden niet op tijd de email verstuurd voor de inclusieve photo op, zal er door de organisatie een photo op gekozen worden en in jouw enveloppe geplaatst worden. Je kan dit niet veranderen. Blijf op de hoogte op onze sociale media.

Ik plaatste een bestelling x dagen geleden en ik heb nog geen bevestiging ontvangen. Is alles ok?

JA, als je betaald via bank overschrijving, kan het enkele dagen duren om het geld te ontvangen. Als je besteld hebt met een credit card is het ook mogelijk dat de bevestigingen een beetje te laat aankomen. Maar zoals in al onze events krijg je je bevestigingen VOOR het evenement.

Als een product verkocht is, of bijna uitverkocht, kunnen we ze dan nog steeds in het evenement kopen?

MISSCHIEN. We proberen een klein deel producten apart te houden om tijdens het evenement te verkopen. Als we niets zeggen over het product is het zeker uitverkocht. Als we zeggen dat een kleine hoeveelheid van een product verkocht zal worden tijdens het evenement, dan verkopen we ze vanaf de vrijdag middag van de registratie.

Ik heb passen en extra's gekocht voor mij en mijn vrienden, maar alles staat onder mijn naam?

JA. Als je meerdere passen koopt voor vrienden, stuur dan alsjeblieft de namen van je vrienden voor wie de passen bestemd zijn door. Eens de registratie afgelopen is kunnen jullie de producten delen onder elkaar. Jullie krijgen geen aparte bevestiging voor elke naam, wij hebben enkel de namen nodig voor onze lijst zodat jullie alles krijgen wat jullie nodig hebben.

PASSEN

Waar en wanneer kwamen de passen beschikbaar?

De passen werden beschikbaar gesteld in OCT 2019 in onze online winkel.

Als ik een pas koop, kan ik dan foto's en handtekeningen kopen die niet in de pas zijn inbegrepen?

Ja, je kunt ieder product extra kopen zolang je maar een pas hebt voor het event.

Geven alle passen me toegang tot beide dagen van het evenement? Hoe krijg ik mijn pas?

Ja, alle passen geven toegang tot beide dagen van het evenement. Het evenement vindt plaats in het weekend en de registratie is op de vrijdag vlak voor het weekend. Na je aankoop e-mailen we je een elektronische pas in .pdf formaat. Deze pas moet je uitprinten en afgeven bij de registratiebalie. Daar krijg je dan je echte pas.

Moet de volwassene die met mij mee komt dezelfde pas kopen als ik?

Als jij minderjarig bent en de volwassene komt mee hoeft deze volwassene verplicht dezelfde pas te nemen. Bijvoorbeeld: hij/zij kan een normal pas kopen als jij een exclusive pas hebt. Let wel op: verschillende passen betekent dus wel andere zitplaatsen.

Hoeveel passen van elk zijn er beschikbaar?

Op het moment kunnen we nog niet zeggen hoeveel passen per categorie er beschikbaar zijn. Om een schatting te geven is het zo dat des te meer een pas aanbiedt, des te minder er van die pas beschikbaar zijn. Het hele event bevat maximaal 700/800 mensen.

Mag ik mijn pas op de conventie zelf kopen?

Nee, passen moeten zijn gekocht via de online winkel. Als er handtekeningen of foto’s niet uitverkocht zijn in de online winkel zijn deze wel beschikbaar op het event zelf.

Ik heb geen plek voor de registratie op zaterdag, kan ik toch nog registreren op zaterdag?

NEEN. We nemen dit heel serieus, de registratie op zaterdag is beperkt in tijd, dus als je geen email hebt om te bewijzen dat je op zaterdag mag komen voor de registratie, kan je helaas niet registreren die dag.

Ik kan de vrijdag niet aanwezig zijn op het tijdstip dat aangeduid is. Mag ik later komen?

JA, we zijn heel strikt wanneer het aankomt op registreren op zaterdag, maar vrijdag is speciaal bedoeld voor de registratie. Dus als je tijd hebt om tussen 16 en 21 uur te komen, mag dat gerust, maar wees dan wel zeker dat je daar bent tussen 16 en 21 uur, en niet rond 21 uur, want dan sluiten we de registratie.

EVENEMENT

Waar en wanneer zal het event plaatsvinden? Hoeveel acteurs komen er?

Het evenement vindt plaats op 26 en 27 Jul 2021 in Brussel.

De gasten zijn bekend wanneer ze worden bevestigd en er is geen specifieke datum waarop dit gebeurt. Misschien wordt een gast 5 maanden van te voren aangekondigd en misschien 1 week voor het event. In elk geval kan KLZ Events hier niets aan doen omdat zij niet de gehele controle hebben over wanneer een gast bevestigd mag worden.

Hoe weet ik wanneer ik bij een foto handtekening of meeting moet zijn?

We zullen dit aankondigen op de schermen in de panel ruimte en hierbij staat voor welke passen dit geldt. Zodra je pas wordt omgeroepen raden we je aan meteen te komen en niet te wachten. 
* KLZ Events is niet verantwoordelijk voor verloren activiteiten als het eenmaal op het scherm getoond is.

Wat als mijn activiteiten een dag zijn en ik kan alleen komen tijdens de andere dag?

KLZ Events events zijn twee dagen, dit is ook waarom alle activiteiten verdeeld zijn over 2 dagen. Soms is de acteur er maar 1 dag. KLZ Events is niet verantwoordelijk voor het verliezen van activiteiten door afwezigheid.

Hoe worden de stoelen in de panel ruimte geregeld?

Er zijn 3 zit gebieden, de een na de ander. Prioriteit wordt gegeven aan de Exclusive Pass, het 2e gebied is voor Salvatore en het 3e voor Normal passen. Elk gebied heeft meerdere rijen en sommige gebieden zijn iets groter dan anderen. Dit ligt aan het aantal verkochte passen.

Zie ik de acteurs ongeacht welke pas ik koop?

Ja, met alle passen kun je de acteurs de hele dag zien op beiden dagen van het weekend.

Kan ik de acteurs zien als ik geen pas gekocht heb?

Nee, je hebt een pas nodig om het conventie gebouw binnen te komen. Veiligheidsmaatregelen worden getroffen en het is ten strengste verboden de locatie binnen te komen zonder pas. Mocht dit gebeuren, dan houden wij de desbetreffende persoon aan en wordt de politie gebeld.

Om welke tijd start het event en wanneer eindigt het?

Het event duurt 2 dagen namelijk zaterdag en zondag. De conventie start vroeg in de ochtend en eindigt in de middag. De personen die een Party/Dinner ticket hebben gekocht eindigen iets later in de avond.
Registratie van het event om je pas te ontvangen vindt plaats op vrijdag in de middag op de conventie locatie. Tijdens de registratie kom je ook je stoelnummer van de panel ruimt et weten.
Normaal gesproken kondigen we het tijdschema ongeveer een maand aan voor het event, maar soms zijn er redenen buiten onze macht om waardoor dit niet lukt.

Wordt er tijdens het event vertaald?

Nee, dit bieden wij niet aan. De acteurs zullen worden begeleid door persoonlijke assistenten die je kunnen helpen met communicatie mocht je dit nodig hebben.

Wat is een bonus gast?

Een gast waarvan de activiteiten niet inclusief zijn bij een pas en waarvan je ze los moet kopen in de shop of merchandise zone. Deze gast is wel aanwezig bij de panels en kan eventueel bij de party aanwezig zijn.

Wat als ik net op zondag aankom?

Of ik vertrek al eerder? Het evenement is TWEE DAGEN + registratie op vrijdag. Twee dagen betekent vanaf de opening tot de laatste activiteit en het vertrekken eerder of later komt is op eigen risico. We zullen altijd proberen om te helpen, omdat elk geval anders is, maar onthoud dat we voor honderden mensen aan het werk zijn en we kunnen niet alleen iets voor één persoon stoppen, in het grote geheel denken en je probleem niet individualiseren.

Zullen jullie eten aanbieden op het evenement?

Ja, niet KLZ Events zelf, maar er is een restaurant en ze bieden snacks, hamburgers, soepen, drankjes en vele andere dingen tegen een zeer redelijke prijs, ook bij het congrescentrum bevinden zich restaurants en winkels.

Ik ben zwanger, ziek, gehandicapt, enz. Moet ik in de rijen staan?

NEE, vertel het aan het personeel en zij helpen je door je voorrang te geven. Als je gehandicapt bent, moeten we de gehandicapte kaart van de regering zien. Als u ziek bent (geen verkoudheid hehehe, ernstige ziektes) breng alsjeblieft een papier dat dit bevestigt.

KLZ Eventers heeft voorrang op de registratie?

JA. Laat het personeel je kaart zien en volg ze naar het hoofd van de rij, je hoeft niet te wachten, maar doe je alsjeblieft niet voor als KLZ Eventers, als je de kaart niet hebt, moet je in de normale rij wachten.

KLZ Eventers heeft voorrang beide dagen?

KLZ Eventers heeft ALTIJD prioriteit in elke activiteit die begint, maar als het iets is die we op zaterdag hebben gedaan en we zondag herhalen, zullen ze moeten wachten zodat de mensen die de kans niet op zaterdag hebben gehad het doen. Wat KLZ Eventers KAN doen is meedoen aan de foto’s of handtekeningen op beide dagen . Herinner je alleen dat er mensen zijn die slechts één dag hebben en dat ze hun producten ook nodig hebben.

ACTIVITEITEN

Kunnen we een foto op delen met een ticket?

Neen. Als je een foto wilt met vrienden moeten al je vrienden ook een ticket hebben voor die foto.

Hoe lang duurt het om mijn foto's af te drukken?

Dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur na de sessie (niet hoe je foto is gemaakt). We doen de dingen niet in een flits omdat er altijd problemen zijn wanneer we proberen om deze dingen zo te doen en we willen geen 100 foto’s opnieuw doen. Wat zeker is, is dat als er geen problemen zijn, je je foto’s elke dag mee krijgt.

Maar ik wil mijn foto's gebruiken voor de handtekening ...

Ja, we weten het, maar er is niet één foto om te printen, er zijn er duizenden, dus begrijp alsjeblieft dat misschien en waarschijnlijk sommige van je foto’s NIET op tijd klaar zijn voor handtekeningen.

Kunnen we een foto delen met slechts één kaartje?

Kunnen we een foto op delen met een ticket? Neen. Als je een foto wilt met vrienden moeten al je vrienden ook een ticket hebben voor die foto.

WAT IS TOEGESTAAN

Mag ik foto's of video's maken van mij samen met een acteur met mijn eigen camera?

Nee, dit is niet toegestaan. Foto’s of video’s met de actuers moeten apart worden gekocht als ze niet in je pas zijn inbegrepen. Maar, je mag wel je camera meenemen naar de panels en daar foto’s en filmpjes maken vanaf je stoel. Het is ten strengste verboden film/foto materiaal te maken in de handtekeningen en foto ruimtes.

Mag ik foto's, videos of voice opnames maken van de acteurs?

Het is ten strengste verboden om dit te doen of te gebruiken buiten de panel ruimte. Wordt dit wel gedaan dan wordt dit direct verwijderd door een staflid. Je mag flash alleen gebruiken tijdens de eerste 5 min van het panel.

Mag ik samen met mijn vriend of vriendin op de foto staan als we maar 1 foto ticket hebben betaald?

Nee, ieder moet dan apart een foto ticket hebben anders mag er maar 1 op de foto.

Ik ben minderjarig, mag ik naar dit event komen?

Ja, minderjarigen mogen naar dit event komen onder de volgende voorwaarden: als je onder de 16 bent moet er een verantwoordelijke volwassene met je meekomen. Als je 16 of 17 bent dan heb je alleen een toestemmingsformulier getekend en ingevuld van je ouders of voogd nodig. Je kunt dit formulier vragen via onehundredcon@klzevents.com. Als je 16 of 17 bent kun je NIET verantwoordelijk zijn voor een minderjarige onder de 16.

Als ik ouder ben dan 18 en ik heb een pas, mag ik dan verantwoordelijk zijn voor een minderjarige die ik niet ken?

Ja natuurlijk, maar dan ben jij 100% verantwoordelijk voor het gedrag van de minderjarige tijdens het event en ben je verplicht gedurende het hele event bij deze minderjarige te zijn omdat zij niet alleen mogen rondlopen in het event.

Mag ik mijn pas verkopen?

Nee, als je dit doet kan de koper het event niet binnen omdat de passen normatief zijn en op naam staan en wij onder geen enkele voorwaarden de naam wijzigen. Iedere wijziging moet via ons gemaakt worden.

Welke merchandise kunnen de gasten ondertekenen?

Zij tekenen alleen KLZ Events/BloodyNightCon officiele merchandise of officiële merchandise van Warner Bros/CW/The Vampire Diaries en Warner Bros/CW/The Originals (DVD’s, posters enz).

Wanneer mag ik ze een cadeautje geven?

Alleen tijdens de handtekeningen. Je kunt ze tijdens een andere activiteit niks geven.

DIVERSEN

Ik weet het even niet meer. Kunnen jullie me dit duidelijker uitleggen?

KLZ Events is hier om je te helpen en al je vragen te beantwoorden, maar toch raden wij je aan de website goed te lezen en vooral de “algemene voorwaarden”, “prijzen” en de “FAQ” vragen sectie zodat als je binnen bent je straks weet waar je naar opzoek bent. Uiteraard als je toch nog vragen hebt mag je altijd contact opnemen met onehundredcon@klzevents.com en dan helpen we je graag!

Wat is de beste manier om op de hoogte te blijven van het nieuws van dit event?

Je kunt onze website volgen, onze officiële Facebook groep en onze Twitter account. Als je al het nieuws in je e-mail wilt lezen dan kun je je registreren en abonneren op ons forum om al het nieuws te ontvangen.

Zal er een speciale korting zijn?

We hebben kortingen bij KLM / Air France en Renfe.

Wat als een gast afzegt? Wat gebeurt er met zijn/haar producten?

Als een gast afzegt zijn er 2 opties:
1) Je kunt de producten inwisselen voor gasten die wel beschikbaar zijn (exclusief de bonus gast)
2) Teruggave van geld van de producten van de gast die niet aanwezig zal zijn nadat het event is afgelopen. Je moet een bewijs van betaling leveren waarop je bankoverschrijving staat en je product bevestiging (PDF). Als een gast afzegt, is er een geen enkel geval geld teruggave van de pas.

Wat als een gaIk heb een paar dagen geleden een e-mail met een probleem gestuurd, antwoorden jullie en lossen jullie het op?st afzegt? Wat gebeurt er met zijn/haar producten?

Ja, we zullen reageren, dus blijf alsjeblieft niet e-mails opniewu verzenden, dit vertraagt ​​alleen het antwoord en het probleem, omdat het als een nieuwe opdracht binnen komt.