Jun 26 & 27 2021 Brussel

Zie je binnen:

 
 

Rising Con

Rising Con Rising Con was de eerst KLZ Events conventie. Het evenement vond plaats in Barcelona op 12 en 13 juni 2010. Het was ook de eerste Supernatural conventie in Spanje? De gasten van Rising Con waren Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins, Jim Beaver en Samantha Ferris.

Omdat het de eerste KLZ Events conventie was, bracht de organisatie een gigantische taart mee op de registratie en al de aanwezige fans konden een stukje nemen om het begin van dit bedrijf te vieren.

Dit evenement werd gehost door David Robles en Claudio Serrano, Sam’s en Dean’s stemmen in de Spaanse versie. Na een korte introductie voor het evenment, werden de lichten gedimt en de openingsvideo werd afgespeeld, vergezeld door het enthousisasme van de fans, die niet verwacht hadden aan het eind van deze video Jensen en Jared door het scherm te zien wandelen. Aan het eind van de dag, eindigde dag 1 met een AC/DC tribuut concert, heel erg cool wat voor een afgzorgde dag voor de fans zorgde.

Al de gasten brachten het weekend door in een heel erg comfortabele manier met de fans tijdens de panels en andere activiteiten. Tijdens één van de panels hostte Misha Collins een veiling voor het goede doel, waar items uit de show werden geveild, zoals Jared’s hoed, die hij doneerde voor het doel.

Ook de photo ops waren erg speciaal, en de groep fotos waren vooral heel erg plezant!

Tijdens het laatste panel waren alle gasten verkleed in T-shirts van de Spaanse voetbal (een cadeau van een van de fans), dit zorgde voor een erg speciaal moment voor alle Spaanse fans.

Het hele evenement was geweldig en magisch in zoveel manieren, als je meer wilt weten, ga dan naar de ‘past events’ sectie op de officiële KLZ Events Webpagina, en scroll naar beneden naar Rising Con.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender
close slider
Event calendar - 2021
23
Abr

23rd Apr: Sluit de betaling van 3 maanden

23
May

23rd May: Sluit de betaling van 2 maanden

19
Jun

19th Jun: Sluit bankoverschrijving

23
Jun

23rd Jun: Sluit online winkelen

25
Jun

25th Jun: Registratie