Jun 26 & 27 2021 Brussel

Zie je binnen:

 
 

Rhiannon Cancellation

Hallo iedereen,

Wij vinden het erg jammer om dit aan te moeten kondigen, maar Rhiannon Fish moet helaas haar aanwezigheid, in Brussel voor volgend jaar, afzeggen. We vinden dit heel erg, maar zoals jullie weten kunnen deze dingen gebeuren. Ondanks dat haar managers het goedkeurde om de datum van het evenement te veranderen en bevestigde dat Rhiannon aanwezig zou zijn gedurende deze nieuwe datums..

 

Hoe dan ook, we weten dat het een geweldige editie zal zijn met de bevestigde gasten Sachin Sahel, Jarod Joseph, Richard Harmon en Lindsey Morgan van The 100, en vergeet niet we hebben ook de Bloodynightcon Europe op dezelfde datum, dus je kan ook rekenen op Paul Wesley, Steven R.McQueen, Riley Voelkel, Zach Roerig, Quinzy Fouse en Daniel Gillies van The Vampire Diaries, The Originals en Legacies.

Met betrekking tot de wijzigingen en terugbetalingen van Rhiannon Fish haar extras, lees de informatie over welke opties je hebt, hieronder alsjeblieft:

Rhiannon Cancellation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender
close slider
Event calendar - 2021
23
Abr

23rd Apr: Sluit de betaling van 3 maanden

23
May

23rd May: Sluit de betaling van 2 maanden

19
Jun

19th Jun: Sluit bankoverschrijving

23
Jun

23rd Jun: Sluit online winkelen

25
Jun

25th Jun: Registratie