Jun 26 & 27 2021 Brussel

Zie je binnen:

 
 

Hallo iedereen,

Hallo iedereen,

Vanwege de situatie van het coronavirus en voorzien dat het evenement niet de essentie van de KLZ Events zal hebben (omdat we je een geweldige ervaring willen geven met de gasten maar ook met de gezondste omstandigheden), de gasten en organisatie van BloodyNightCon Europe en OnehundredCon sprak dagenlang over de mogelijkheid om het evenement uit te stellen.
Denkend aan de noodzaak om de aanwezigen de tijd te geven om vluchten en hotels te beheren en ook rekening te houden met het echte gezondheidsrisico voor fans, gasten en personeel om een evenement bij te wonen waar overal knuffels en grote emoties zijn. KLZ Events en managers kwamen tot een onderlinge overeenkomst. Omdat het de bedoeling is van alle partijen om het best mogelijke evenement te maken, hebben we besloten BloodyNightCon Europe en OnehundredCon te verplaatsen naar het weekend van 26 en 27 juni 2021.

Bekijk hier alle informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender
close slider
Event calendar - 2021
23
Abr

23rd Apr: Sluit de betaling van 3 maanden

23
May

23rd May: Sluit de betaling van 2 maanden

19
Jun

19th Jun: Sluit bankoverschrijving

23
Jun

23rd Jun: Sluit online winkelen

25
Jun

25th Jun: Registratie