Jun 26 & 27 2021 Brussel

Zie je binnen:

 
 

Ken je KLZ Events?

Ken je KLZ Events?

Kansas Let Zeppelin International Company S.L (KLZ Events) is een evenementen organisatie bedrijf, 100 % toegewijd aan de wereld van fans van TV series, films, boeken, muziek bands, beroemde mensen, hobbies, enz.

Wij focussen onze activiteiten op het opstarten van evenementen in deze sector om een wijde keuze aan mogelijkheden te hebben.

KLZ Events visualiseert de interesses van fans en wij creëren onze eigen projecten, ontwikkelen ze met professionalisme, betrouwbaarheid en creativiteit, dit volgt onze filosofie: dingen goed maken.

KLZ Events heeft gewerkt in het gebied van internationale conventies sinds 2009.

De wereld van fans, best gekend als fandom, is enorm groot de dag van vandaag. Een fan kan helpen met het maken of falen van een film, TV serie of een muziek project, voor eender welke acteur of actrice, of zelfs voor een film of muziek producent. Fans hebben via sociale media een sterke stem over eender welke activiteit. Het is belangrijk om fans raad te plegen wanneer een idee wordt uitgevoerd. De fans zijn uiteindelijk degenen die beslissen, dit is waar KLZ Events slaagt en waar KLZ’s management wordt ontwikkeld.

Dankzij ons team van medewerkers en technici doen wij onderzoek naar fans die onze evenementen bijwonen, praten met hun over hun gevoelens en meningen, door middel van het internet en sociale netwerken verspreiden wij nieuws over de hele wereld in enkele minuten. Wij communiceren en praten constant met hen en zo werken wij om geweldige resultaten te behalen.

De dag van vandaag zijn fans de baas en wij zijn toegewijd om hun aan te spreken voor onze evenementen in de toekomst zodat de fans verwelkomd kunnen worden op de best mogelijke manier en om het grootst aantal mensen te bereiken.

Bedankt voor jullie vertrouwen!

KLZ Events

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalender
close slider
Event calendar - 2021
23
Abr

23rd Apr: Sluit de betaling van 3 maanden

23
May

23rd May: Sluit de betaling van 2 maanden

19
Jun

19th Jun: Sluit bankoverschrijving

23
Jun

23rd Jun: Sluit online winkelen

25
Jun

25th Jun: Registratie