Event calendar - 2020
15 Februari: Einde van betaling in 4 maanden
15 Maart: Sluit de betaling van 3 maanden
15 April: Sluit de betaling van 2 maanden
Mei 8th: Sluit bankoverschrijving
13 Mei: Sluit online winkelen
15 Mei: Registratie
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame uw voorkeuren door het analyseren van hun surfgedrag. Als je verder te zoeken, beschouwen we het aanvaarden van het gebruik ervan.
OK | + Info

MAY 16 en 17
2020 - Brussel
Zie je binnen:

Locatie:

BloodyNightCon Europe 2018 vindt plaats op een nieuwe plaats: de Egg Gallery, een geweldige en grote locatie alleen voor ons is tijdens het weekend van dit evenement. Dichtbij station Midi Brussel met verbindingen naar alle vliegvelden in Brussel en naar het centrum en daarom is het een geweldige plaats voor dit evenement.

Ben je wel eens in Brussel geweest? Gesitueerd in het midden van Europa, Brussel is het verbindingspunt naar vele landen die het omringen, zoals Duitsland, Nederland en Frankrijk, vanaf waar vele goede verbindingen zijn naar Brussel. Vol met historie en de hoofdkwartieren van de Europese Unie, is Brussel niet alleen een korte doorstop terwijl je reist, maar een stad die het bezoeken en leren kennen waard is. Als je er nog niet bent geweest, is de BloodyNightCon Europe je beste excuus. Mis de kans niet! Brussel wacht op je en BloodyNightCon Europe ook.

 

 

Toegang tot The Egg Gallery

(klik om te vergroten) 

 Hoe te bereiken?

Je hebt verschillende opties om Brussel (België) uit andere Europese landen te bereiken:

 

Vlucht

Van overal in Europa naar de internationale luchthaven van Brussel (Zaventem) en de luchthaven van Charleroi Brussel (directe verbinding met station Brussel-Zuid).

www.skyscanner.net

Train

Vanuit Parijs, Amsterdam, Rotterdam en andere grote steden in Europa naar Midi Station in Brussel.

https://www.thalys.com/

Bus

Vanuit Parijs, Amsterdam, Luxemburg, Berlijn, Frankfurt am Main, Milaan, Zürich en andere grote steden in Europa naar Midi Station of Nord Station in Brussel.

www.eurolines.fr
www.flixbus.com

 

* Meer info, u kunt rechtstreeks contact opnemen met onze officiële reisbureau op de hoofdpagina.