Kalender:
Maart 1: Ik heb eindelijk betaald in 3 maanden
April 1: Ik heb eindelijk betaald in 2 maanden
Mei 2: Om betaling via overschrijving
Mei 9: Close winkel online
Mei 11: Registratie
We maken gebruik van eigen en cookies van derden om onze dienstverlening te verbeteren en te laten zien aanverwante reclame uw voorkeuren door het analyseren van hun surfgedrag. Als je verder te zoeken, beschouwen we het aanvaarden van het gebruik ervan.
OK | + Info

Mei 12 en 13
2018 - Brussel
Zie je binnen:

NIEUWS:

14
AUG
2017

Ashleigh Murray eerste bevestigde!!

Hallo iedereen,

We hebben voor jullie de bevestiging van de eerste gast klaar voor ArchieCon 2018: ASHLEIGH MURRAY zal het event! Ashleigh zal beide dagen bijwonen en is een vaste gast.

Met deze aankondiging hebben we haar extra's beschikbaar: Photo Ops, Meeting Room en Autoraphs, en ook de speciale activiteiten Full Meeting Room, River's Party en Group photo op. Onthou dat je een pas kan betalen in 2 of 3 schijven (2 of 3 opeenvolgende maanden) :) De passen en extra's vind je nog steeds terug in onze SHOP. We zijn zeer blij jullie te zien en willen jullie dan ook steeds het beste bieden.


Tot gauw!!!
KLZ Events


 

08
AUG
2017

Locatie in Brussel

Archie Con vindt plaats op een nieuwe plaats: de Egg Gallery, een geweldige en grote locatie alleen voor ons is tijdens het weekend van dit evenement. Dichtbij station Midi Brussel met verbindingen naar alle vliegvelden in Brussel en naar het centrum en daarom is het een geweldige plaats voor dit evenement.

Ben je wel eens in Brussel geweest? Gesitueerd in het midden van Europa, Brussel is het verbindingspunt naar vele landen die het omringen, zoals Duitsland, Nederland en Frankrijk, vanaf waar vele goede verbindingen zijn naar Brussel. Vol met historie en de hoofdkwartieren van de Europese Unie, is Brussel niet alleen een korte doorstop terwijl je reist, maar een stad die het bezoeken en leren kennen waard is.

Als je er nog niet bent geweest, is de Archie Con je beste excuus. Brussel wacht op je en Archie Con ook.


Mis de kans niet!
KLZ Events


 

26
JUL
2017

Je vragen?

Hallo!

Als u twijfelt over ArchieCon, zijn we altijd op archiecon@klzevents.com, maar u kunt ook de verschillende secties van de website controleren.

TUTORIALS
Om antwoorden te vinden in hoe u in de winkel kunt kopen.

FAQ
Om antwoorden te krijgen over het evenement.

VOORWAARDEN
Om te weten wat u accepteert als u een ticket koopt en/of extra.


Bedankt iedereen!
KLZ Events


 

17
JUL
2017

Zomer promoties!

Geniet van de zomerverkoop voor het ArchieCon. Slechts 30 passes tussen alle categorieën!

Kom naar de 1e Riverdale conventie in Brussel volgende mei 2018.

U vindt alle kortingen voor passes in de winkel.


Thank you!!!
KLZ Events


 

14
JUL
2017

Archie Con passes

Hallo iedereen!

Wij hebben drie soorten passes en u kunt ze tot drie maanden betalen.

Info:

Betalingen in termijnen worden geaccepteerd.

Betalen met pre-boeking in 3 maanden
- 50€ de eerste maand (pre-boeking).
- 50% van het eindbedrag de volgende maand (na de eerste betaling).
- 50% van het eindbedrag 2 maand na 2 pre-boeking.
(beschikbaar tot maart 2018 voor Blossom en Vixens passen)

Betalingen in 2 maanden:
- 50% van het eindbedrag de eerste maand
- 50% de volgende maand
(beschikbaar tot april 2018 voor alle passen)


Als u twijfelt, aarzel dan niet om een email te sturen naar archiecon@klzevents.com.

Krijg ze in de winkel HIER.


Thank you!!!
KLZ Events


 

11
JUL
2017

Welke activiteiten zullen in Archie Con?

Hallo archies!

Heb je tijd gehad om de activiteiten te lezen die we tijdens de twee dagen van ArchieCon zullen aanbieden?

Panels
Een van de meest verwachte activiteiten van elke conventie. De acteurs zullen interactief bezig zijn met het publiek. Het publiek krijgt de mogelijkheid vragen te stellen en de acteurs zullen hier dan antwoord op geven. Het zal plaatsvinden in de grootste ruimte van de locatie en is opgedeeld in zones waarin de stoelen genummerd zijn afhankelijk van het pasnummer. Alle passen hebben toegang tot deze activiteit.

Handtekeningen
Dit is het moment om te genieten van een face-to-face gesprek met je favoriete acteurs en actrices. Dit is ook de enige mogelijkheid om een kleine cadeautje aan de gast te geven. Onthoudt alsjeblieft dat gasten UITSLUITEND officiële merchandize van de TV serie of film mogen signeren. Producten die gekocht zijn bij de Merchandize stand van KLZ Events worden ook toegestaan.

Photo ops
Je kunt niet dichter bij de acteurs komen als bij deze activiteit. Photo ops (foto’s met de gasten) geven je de kans om je idool van dichtbij te ontmoeten en om de knuffel te vragen waar je altijd al van hebt gedroomd. Als waar je om vraagt mogelijk is, zullen zij geen nee zeggen.

Meeting rooms
Hoe zou het zijn als je tijd zou kunnen spenderen met het idool dat je bewondert? De meeting room geeft je deze mogelijkheid. Alleen jij en 19 andere mensen (maximaal) mogen in een afgezonderde ruimte praten met de gast. Meeting rooms zijn om te relaxen en om gezellig te praten met jouw idool. De meeting room tickets zijn niet inbegrepen bij je pas. Deze zijn apart te koop in onze webwinkel.

Full meeting room
Zou je het leuk vinden om alle gasten met elkaar te zien praten en hoe hun interactie is? Dit is de activiteit om dit mee te maken. Alleen jij en 120 andere mensen kunnen genieten van deze activiteit voor een heel uur. Het gesprek zal in een aparte ruimte worden gehouden waarbij je veel korterbij de gasten bent dan in normale panels. Je kunt een Full Meeting Room ticket ook weer kopen in onze webwinkel. Het bijwonen van alle gasten bevestigd voor de dag van de activiteit.

Loting
Blijf op de hoogte! Je kunt fantastische prijzen winnen via onze exclusieve lotingen, voor en tijdens het evenement. Voel je niet buitengesloten en koop een kaartje! Alleen de mensen die een pas hebben voor de conventie kunnen hieraan deelnemen.

River Feest
Dit exclusieve feestje bestaat uit 100 assistenten en een aantal van de bevestigde gasten. Deze activiteit zal plaatsvinden op de zaterdag avond nadat alle andere activiteiten afgelopen zijn en het zal ongeveer een uur duren. Het bijwonen van alle gasten, behalve Ian.

Een pas krijgen, u kunt uw eigen pakket producten creëren om 100% van het evenement te genieten!

Voor twijfels, archiecon@klzevents.com.


Bedankt!!!
KLZ Events


 

06
JUL
2017

Activity: River's Party

KLZ Events offers a private party with some of the guests confirmed to the event, this party is just for a tenth part of the assistants of the event, what makes this activity very private and close, and gives a unique opportunity to chat and meet the guests confirmed to the party.

How it works?

After the general activities of the day, you have to go to the room where the party will take place and show your ticket. Once inside you will be in a round table with up to ten people, including the reserve chair for each of the guests confirmed guest. Yes, just a few centimeters from you! Once you are seated, you will be able to get up all the tims you need to buy drinks from the bar at the end of the room.

The guests will come together and will start the activity around all the tables, during that time you will be able to ask, chat and enjoy them, knowing that you'll have all their attention for that minutes that will spend with you. All the guests will be seated in your table one time, so you won't lose any of them.

The duration of the activity is one hour with the guests, but once they finish you can dance on the dance floor to make the perfect ending to that magical day.

Is there a dress code?

Formal but comfortable clothing, although any code is open, since the purpose of this activity is to give relaxed moments together with the guests and there is nothing more important than that.

Where can I buy it?

River's Party will be available so soon in the shop of ArchieCon!

What do people think of the party? Worth?

You can always ask for information about it or reviews in our Facebook groups of @werewolfcon, @bloodynightcon, @arccon, @acon... ;-)

For more info, send an email to archiecon@klzevents.com.


Thank you!!!
KLZ Events


 

29
JUN
2017

Accommodatie in hotels rond "The Egg Gallery" voor ArchieCon 2018

Weet u dat wij accommodatie voor al onze bedienden aanbieden?

Controleer de beste tarieven HIER. Als u twijfelt, stuur dan een email naar bloodynightcon_europe@klzevents.com.


Dank je!
KLZ Events


 

08
JUN
2017

Welkom op de website van de 1e editie van ArchieCon

Hallo!

Zoals altijd beloven we een onvergetelijke ervaring op 12 en 13 januari 2018 in Brussel!

PASSES beschikbaar vanaf 7 juni om 18u. (GMT + 1) Vergeet niet: Lagere aantallen, betere zitplaatsen.

En je kunt ze in betalen tot 3 maanden!


Bedankt voor uw steun en vertrouwen!
KLZ Events